Verschillende stijlen muziek

Verschillende stijlen muziek

Zoals net al besproken zijn er om de radio veel verschillende muziekstijlen. Dat komt omdat het mensen vragen voor een bepaald genre. Zo moet je dus geluk hebben dat jij de goede muziek afspeelt voor de mensen die het graag willen. Er zijn dus al op de radio veel verschillende stijlen muziek. Zo wordt er dus ook veel meer gedraaid dan je denkt want elke muziekstijl kan je wel terugvinden op de radio. Er zijn dus veel verschillende stijlen muziek op de wereld. Ook al hou je niet van na het luisteren naar de radio is er vast wel een radio waar ze wou lieveling-muziek draaien.

Op de wereld hem je tegenwoordig veel mensen die dagelijks steeds meer recept krijgen voor bepaalde muziek. Meestal is het muziek dat zij voor het eerst horen waar ze eerst van dachten dat het niks is. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan hiphop, klassieke muziek of dance. Muziek is zelfs zo belangrijk geworden in ons leven dat we er graag voor betalen. Wat je 10 jaar geleden zag dat iedereen een cd kocht is dat de laatste 6 jaar enorm veranderd. Je kan dus vaststellen dat het helemaal niet zo lang is geleden dat mensen muziek steeds meer beginnen te accepteren. Zo heb je vandaag de dag ook andere opties voor het beluisteren van muziek. Dat wordt nou gemiddeld gedaan in een vorm van een abonnement. Niet alleen voor muziek wordt het veel gedaan, maar ook voor het kijken voor bijvoorbeeld films of series.

Muziek is bijzonder

Het hebben van een eigen muziekstijl kan heel wat zeggen wat voor een mens je bent. Veel mensen die bijvoorbeeld van hiphop luisteren worden vergeleken met de tijd van nu. De mensen die bijvoorbeeld Blouse luisteren gaan daarmee alweer een stukje terug in de tijd. Vaak kan je dat ook zien aan de kleding wat men draagt. Dat maakt muziek ook tegelijkertijd bijzonder. Een bepaalde muziekgenre kan dus iemand maken hoe die tot de dag als vandaag is. Ook kan muziek een heel belangrijk ding zijn in het leven van mensen. Zo maak je vaak met muziek mooie en bijzondere momenten mee. Leuke herinneringen worden dan ook vaak aan een liedje gekoppeld die je toen veel luisterde. Dit kan ook van alles zijn. Denk hierbij aan een leuke vakantie of iets minder leuk een begrafenis. Dit zorgt ervoor waarom muziek zo leuk en mooi kan maken.

marcela-laskoski-YrtFlrLo2DQ-unsplash (1)

MEER TE WETEN KOMEN

muziek kunst

Hiphop muziek

Hiphop in Amerika